True

Opleiding


Als professional wil je graag op de hoogte blijven van de laatste trends en technieken. Opleiding, bijscholing en vernieuwen zijn in het kappersvak een must. Renbow Belgium beschikt over een eigen opleidingsfaciliteit voor educatie, workshops en shows. We stellen er je de nieuwste kappersproducten voor, geven technische kleur- knip en producttraininen en nodigen geregeld topstylisten uit. Daarnaast werken we nauw samen met de gerenommeerde Sanrizz Academy uit Londen. Opleidingen vinden plaats op maandag en dinsdag in onze gebouwen te Singelken 25, 9980 Sint Laureins of met onze brand-educator bij jouw in het salon (Trends On Tuesdays). 
Ben je een Renbow silver of gold member, dan geniet je bovendien van extra voordelen zoals exclusieve opleidingen en extra korting! 

Ontdek ons opleidingsaanbod:

  • AGENDA: bekijk onze opleidingskalender en schrijf je in.

  • MONDAYS: groepsactiviteiten met nationale en internationale topstylisten. 

  • TRENDS ON TUESDAY: individuele opleidingen op maat, bij Renbow Belgium of in je eigen salon!

  • E-EDUCATION Leer online vanuit je zetel.


Clarico-Text-Image

mondays


Grootse activiteiten en shows bij Renbow? Die vinden plaats op maandag. We organiseren groepsopleidingen rond kleur en kniptechnieken met bekende binnen en buitenlandse topstylisten en onze eigen brand-educators. Ook de lanceringen van nieuwe producten of materialen komen aan bod. Daarnaast presenteren we elk jaar exclusief de nieuwe collectie van Sanrizz Academy London of kan je zelf mee op trip naar Sanrizz in Londen!

Clarico-Text-Image

AGENDA

MA 12.09.22 - Special Treatments


New Trends in Special Treatments: Keratin Miracle, Glossynation, Reconstuction, Volumizing.

Haal meer omzet in je salon door je kennis over Special Treatments. Ken je de nieuwste trends al uit de VS zoals Lamination of Glass Hair? Hoe trek je nieuwe klanten aan in je kapsalon anno 2022? Ken je het verschil tussen hydratatie en herstelling en hoe je dit herkend bij de klant Keratinebehandelingen zijn weer helemaal terug en kunnen samen met andere treatments een leuke extra omzet opleveren in je salon. We tonen je ook 1 nieuwe kleurtechniek gecombineerd met een aangepaste Treatment.

Voor alle kappers of medewerkers die openstaan voor vernieuwing en graag de laatste trends in haarverzorging kennen.

Type: demonstratie
Tijd: 10-15u
Prijs: GRATIS, max 60 deelnemers.

Clarico-Text-Image
Clarico-Image-Text

ZO 09 & MA 10.10.22 - The Hair Project


Renbow Belgium zal aanwezig zijn op de vakbeurs 'The Hair Project', te Kortrijk op STAND 1109 in de Shopping Zone met onze meest duurzame en kwalitatieve materialen en nieuwigheden. Kom ons bezoeken en geniet van extra beurskortingen!

MA 24.10.22 - colour trends: ombre & balayage


In deze cursus toont Educator Moira Rotsaert je de laatste nieuwe trends in highlights, ombre, étoilage en balayage technieken met specifieke aandacht voor het gebruik van toners.

Type: demonstratie
Tijd: 10-15u
Prijs: 60€ - silver: 50€ - gold: 40€

Clarico-Text-Image
Clarico-Text-Image

DI 25.10.22 - colour trends: ombre & balayage


Type: workshop op eigen model of dummy, max 6 deelnemers
Tijd: 09.30-17u
Prijs: 125€ - silver: 100€ - gold: 80€

MA 07.11.22 - Classic foil techniques


Op deze cursus leer je het verschil tussen slices, weave, babylights & shadows in een demo met alle tips & tricks. De Toners en Lightener tips komen zeker ook aan bod. In de workshop kan je in de namiddag op eigen model de gewenste technieken met precisie aanleren.

Voormiddag: demonstratie
Tijd: 09.30-12u
Prijs: 30€

Namiddag: workshop op eigen model of dummy, max 6 personen
Tijd: 13-17u
Prijs: 60€ - silver: 50€ - gold: 40€

Clarico-Text-Image
Clarico-Text-Image

MA 28.11.22 - Sanrizz London look'n learn


Na 3 jaar covid kunnen we eindelijk terug Sanrizz uit London naar België halen voor ons jaarlijks topevenement. Het Artistic team brengt de nieuwste collectie in premiere bij Renbow Belgium met hun eigen modellen uit London. Get inspired door de nieuwste trends uit London. Een topevenement met de laatste kleur- en kniptechnieken!

Type: demonstratie
Tijd: 09.30-16u
Prijs: 175€ - silver: 150€ - gold: 125€

dI 29.11.22 - Sanrizz workshop


Pas zelf de Sanrizz technieken toe onder het toeziend oog van de Sanrizz educators. 

Type: workshop op eigen model of dummy, max 16 personen
Tijd: 09.30-16u
Prijs: 250€ - silver: 225€ - gold: 200€

Clarico-Text-Image
Clarico-Text-Image

Trends on Tuesday: wekelijks op dinsdag


Opleiding, bijscholing en vernieuwen zijn een must. Renbow brand-educator Moira Rotsaert geeft elke dinsdag opleiding in kleurtechnieken, styling en product training van al onze merken. Je kan bij haar terecht met al je technische vragen en problemen en ze brengt je de laatste nieuwe trends en technieken.  Trends On Tuesday gaat door in de education room van Renbow Belgium of bij jouw in het salon! Boek nu je opleiding op maat!

  • wekelijkse opleiding

  • persoonlijke benadering

  • stel zelf je groep, niveau en inhoud samen

  • technisch en praktijk gericht

  • bij Renbow of op je eigen locatie

  • als silver of gold klant geniet je extra korting op de opleiding of workshop!

Trends On Tuesday:

Vraag je opleiding op maat aan bij Renbow Belgium of in je eigen salon:

    
    
Clarico-Text-Image

E-education


Anno 21e eeuw leer je bij vanuit je zetel. Dat is bij Renbow Belgium niet anders. Bekijk de online trainingen en technische video's van onze merken op je desktop of smartphone en wees als eerste op de hoogte van nieuwe producten en technieken. Het aanbod aan video's komt rechtstreeks van de officiële kanalen van onze merken en partners.