True

What's your color personality?


Professionele haarkleuringen en verzorging voor gekleurd haar

Van professionele haarkleuringen tot verzorgings- en stylingproducten zonder sulfaten, parabenen of natriumchloride: dat is Aloxxi. Het zijn de perfecte tools voor het creëren, verzorgen en stylen van oogverblindend gekleurd haar.

Met Aloxxi CHROMA® Permanent Creme Colour en TONES® Demi-Permanent Colour blijft gekleurd haar prachtig en gezond, zowel tijdens als na het kleurproces. CHROMA en TONES beschikken immers over het CDP COMPLEX® dat een volledige grijsdekking, diepe hydratatie en uitmuntende glans aan elke lok biedt. Daarnaast beschikt Aloxxi met Andiamo over permanente kleurlijn met slechts 10 minuten inwerktijd. Je bekomt elke fantasietint met de Ultra Hot Colors en je kleur en haren blijven instant immer levend met de verzorgende kleurmaskers Aloxxi Instaboost. 

Elke haarkleur heeft naast zijn kleurcode ook zijn eigen fantastische eigen naam, een Color Personality. Zo helpt Aloxxi om haarkleuren bevattelijk te maken voor elke klant.


Clarico-Text-Image
Clarico-Text-Image

Bescherm je haarkleur!

Agressieve shampoos, zwembadwater en UV-straling door de zon, ze hebben allemaal een nefaste uitwerking op gekleurd haar: de kleur wordt dof en futloos. Daarom ontwikkelde Aloxxi een assortiment van shampoos, verzorgingen en stylingproducten die het ColourCare Complex bevatten. Deze blend van 10 natuurlijke antioxidanten beschermt de haarkleur en zorgt er bovendien voor dat gekleurde lokken extra lang zijdezacht en glanzend gezond blijven!