True
Wat is het verschil tussen droog haar en beschadigd haar?
Reconstructie of Hydratatie?

Haar reconstructie en haar hydratatie zijn beide gericht op het verbeteren van de gezondheid en het uiterlijk van het haar, maar ze richten zich op verschillende aspecten en hebben verschillende effecten.


HAAR RECONSTRUCTIE

Haar reconstructie: is een behandeling die gericht is op het herstellen en versterken van beschadigd, broos en zwak haar. Deze behandeling is vooral nuttig voor haar dat is beschadigd door chemische behandelingen, hitte, stylingtools of andere factoren die het haar hebben verzwakt. Haarreconstructieproducten bevatten vaak proteïnen zoals keratine, collageen of soja-eiwitten, die helpen het haar te versterken, de structuur te herstellen en de elasticiteit te verbeteren. Deze behandeling kan het haar helpen om sterker, gezonder en minder vatbaar voor breuk te worden.

HAAR HYDRATATIE

Haar hydratatie: is gericht op het voeden en hydrateren van droog, futloos en uitgedroogd haar. Deze behandeling is vooral nuttig voor haar dat vochttekort heeft en er dof, pluizig en levenloos uitziet. Haarhydraterende producten bevatten vaak moisturizers zoals glycerine, aloë vera, hyaluronzuur of natuurlijke oliën, die helpen het haar te hydrateren, vocht vast te houden en de natuurlijke glans te herstellen. Deze behandeling kan het haar zachter, gladder en beter handelbaar maken.

Over het algemeen kan haar reconstructie nuttig zijn voor beschadigd haar, terwijl haar hydratatie geschikt is voor droog en uitgedroogd haar. Het is belangrijk om de behoeften van je haar te begrijpen voordat je een behandeling kiest. In sommige gevallen kan het nodig zijn om zowel haar reconstructie als haar hydratatie toe te passen, afhankelijk van de conditie van je haar. Een goede haarverzorgingsroutine omvat vaak een combinatie van zowel haar reconstructie- als haar hydratatie om het haar gezond, sterk en gehydrateerd te houden.

Clarico-3 Columns Style 5
KLIK HIER VOOR MEER INFO OVER HAAR HYDRATATIE BY MEDAVITA
 


Clarico-3 Columns Style 5


KLIK HIER VOOR MEER INFO OVER HAAR RECONSTRUCTIE
 BY MEDAVITAin
Haaruitval
De oorzaken en mogelijke oplossingen!